Dag 10
15 september 2025 - Kokkola, Finland
Vandaag nog eens een wat langere dag op school. We begonnen de dag met wat wiskunde huiswerk, de kindjes leren nu =, < en >. Vervolgens hadden ze afgelopen week hard gewerkt aan hun eigen familie boekje waarin ze tekende en schreven over hun familie. Vandaag mochten ze deze boekjes voorlezen aan de ‘preschoolers’, dat was een beetje hectisch.. Een ander leuk projectje van de dag was dat ze elkaar op ‘life-sized’ papers mochten tekenen, ze leren deze week dan ook over het onderwerp Friends!
Nadat de leerlingen naar huis vertrokken ben ik nog langer na gebleven met Ilona, en rond 16u had ik nog een korte afspraak bij Centria (de universiteit).
Kletsnat door de regen ben ik thuis simpelweg in bedje gekropen in een warme pyjama<3
Nu is het 21u ‘s avonds hier en ik besloot om toch nog even te gaan lopen buiten. Ik ben naar het strand gelopen, terwijl ik nog even met Sien en mama belde. Er zouu eventueel een kans zijn om het noorderlicht te zien vanavond maar ik vind dat het toch redelijk bewolkt lijkt🤷♀️
Jocelijn:15 september 2025❤️
Peter:19 september 2025De dagen zijn goed gevuld 🤗