Dag 51

26 oktober 2025 - Kokkola, Finland

Zondag! Opnieuw een goede studeerdag🙃 Maar uiteindelijk was er ook nog wel wat leukers en ben ik na mijn lunch thuis nog een koffie gaan drinken met Paula, Caro en Lotte. Dat was echt heel gezellig en ik ben blij dat ik deze soort kleine dingen met hen kan doen :’)

IMG_0167IMG_0170IMG_0171

Hierna wou ik eigenlijk nog een kleine wandeling maken door het centrum en dan is Paula ook meegeweest! Het was best wel cosy om door de donkere straten te wandelen, verlicht door de lantaarnpalen:)

IMG_0186

We zijn uiteindelijk nog een grote ‘alles-winkel’ binnen geweest, want ik was hier nog niet geweest. We hebben wat rond gewandeld en ik heb nog wasmiddel gekocht😅 ‘limited editions: Crisp winter morning’, ik ben benieuwd🙈 Er waren in de winkel echt zulke leuke dingen. Ik heb ook nog alvast een Moomin thermos gezien @mama 😋 En kijk ook die gigantische roze poes knuffel! Die is nog groter dan degene die ik al heb!

IMG_0185IMG_0183IMG_0174

En natuurlijk verder nog andere leuke spulletjes:

IMG_0178IMG_0176IMG_0180IMG_0179IMG_0175IMG_0184

Dan zijn Paula en ik nog langs een soort publiek tuintje gewandeld. Ik wou hier al zolang naar toe en nu was het eigenlijk ideaal. Het was niet zo speciaal maar gewoon tof om ook te zien :) Ik denk eigenlijk dat het tuintje een soort ontwerp is van leerlingen op de school erlangs.

IMG_0191IMG_0193IMG_0195

Terug thuis heb ik geprobeerd om een nieuw projectje te starten: ik wou oorwarmers proberen te maken. Het blijkt wel niet zo simpel te zijn voor mij🙈 Mijn patroon geraakt precies een beetje in de war, maar ja!

IMG_0213

Slaapwel!