Dag 29
Om 8u stond ik alvast op om mij voor te bereiden op de dag! Ik ben gauw naar de winkel geweest voor wat boodschappen, heb vervolgens gekookt en nog enkele koekjes klaar gemaakt. Om 11u30 hadden we bij het station afgesproken om met de taxi naar Öja te rijden, daar hadden we het plan om een hike te doen en te overnachten in een hutje.
Eenmaal aangekomen begon de lange wandeling, we hadden ook zo'n geluk met het weer opnieuw! Het was weer een hele mooie wandeling en zalig om alle herfstkleuren te zien opkomen.

Wat later stopten we bij een hutje om even middag te eten en maakten we gauw een vuurtje om ons op te warmen. Er waren ook twee andere mensen en die bleken van België te zijn :p, was wel fijn om nog eens Nederlands te kunnen praten!

Eenmaal terug vertrokken bleven de mooie viewpoints maar komen en namen we hier en daar nog een korte pauze.
Uiteindelijk, 17 km later, kwamen we aan bij ons hutje en direct maakten we het vuur aan. Iedereen zette zijn voetjes dicht bij het warme vuur!
Er was wel een probleempje met de schoorsteen want de rook trok niet weg en ging in de kamer, dus hebben we uiteindelijk wel goed moeten verluchten door de deur open te zetten.
Dan konden we eindelijk avondeten en ik had een koude past voorbereidt, eigenlijk had iedereen een koude pasta voorbereidt haha
En we speelden nog het spelletje 'Saboteur', dat ging deze keer stukke beter🙃
Tot slot maakten we nog een korte avondwandeling en gingen we vervolgens naar bedje!
Jocelijn:5 oktober 2025Amai zo tof!
Inge:7 oktober 2025Prachtig die natuur!