dag 12 - deel 2
18 september 2025 - Kokkola, Finland
Nadat de school gedaan was, vertrok ik direct al naar het strand, richting 'Villa Elba'. We hadden hier afgesproken met alle erasmus studenten, het was een georganiseerd evenement door onze 'International officer'.
We werden ontvangen met lekkere snoepjes, een koek en een warme thee of koffie en vervolgens begonnen we met enkele outdoor games, zo leerden we elkaar nog wat beter kennen.
Iets later was de main activity om met de kano op het water te gaan! Zo gezegd, zo gedaan en eenmaal iedereen op het water was liep het al mis.. Nog geen 10 meter verder van het strand kantelde de eerste kano al om. Vervolgens was het even zoeken hoe we het gingen doen, maar uiteindelijk zijn we mogen vertrekken en hebben we een mooie route langs de haven en de moerassen (?) gemaakt.
Volgens de voorspellingen zou het de hele dag regenen, maar op magische wijze hadden we geluk, want de zon scheen voor ons☀️
Eenmaal iedereen zich terug had gesetteld in het hutje ginder, mochten we beginnen met koken. Iedereen kon in groepjes zijn eigen 'Lentil soup' voorbereiden. Tegelijkertijd konden we ook onze eigen pannenkoeken en worstjes boven het vuur komen bakken. Het was echt super tof om te doen en is uit te proberen!
Samen eindigden we aan het vuur in het hutje en hadden we onze buikjes rond gegeten <3
Jocelijn:18 september 2025Ziet er gezellig uit bij het hutje!
Inge:20 september 2025Wat een toffe activiteit!
Thaomy:21 september 2025Echt super leuk dat ze zoiets organiseren! Ziet er weer als een perfecte dag uit 🥹