Dag 24

30 september 2025 - Kokkola, Finland

Deze week terug een normale schoolweek! De zwemweek is voorbij en nu is het terug het normale ritme voor iedereen. Toch hadden we vandaag wel een busuitstapje. We gingen met de bus naar het bedrijf 'Aloha' transport, daar leerden de kindjes hoe ze in het verkeer veilig konden oversteken en leerden ze over de dode hoeken van een vrachtwagen.

IMG_8310IMG_8311

Vervolgens terug warm in de klas, hebben we weer een drukke wiskunde les gehad en een rustig lees- en speeluurtje.

IMG_8321

Wanneer de school gedaan was, had ik mijn eerste meeting met mijn stagebegeleider, Cathia, van in België en met Ilona, mijn stagementor hier. Het was een heel fijn gesprek en ik kon er opnieuw veel uithalen! Na nog wat verdere voorbereidingen ben ik nog even naar de winkel geweest om wat rond te kijken😋 ik kon het per ongeluk weer niet laten om nog een Moomin mok te kopen..

IMG_8328IMG_8392IMG_8393

Uiteindelijk ben ik dan naar huis vertrokken en thuis heb ik mijn schooltaken verder in orde kunnen maken.

Totdaaat ik ineens 's avonds een berichtje kreeg dat het noorderlicht te zien was🙈

Ik ben letterlijk op mijn fiets gesprongen en ben diep de bossen in gegaan. Uiteindelijk had ik met twee andere mensen afgesproken en samen hebben we fijn kunnen kijken naar de hemel :)

IMG_834706bb77c5-adf5-46b5-92fa-90121ec2b8f5IMG_8363IMG_838832098018-30cb-4c18-8d8f-01810a01adc3

1. Jocelijn:
    30 september 2025
    Die mokken zijn toch zo moeilijk te weerstaan! 😇
  2. Jocelijn:
    30 september 2025
    Zo speciaal dat noorderlicht!
  3. Peter:
    1 oktober 2025
    Waw .. wel bijzonder dat groene licht
  4. Inge:
    1 oktober 2025
    Ooooh daar is je eerste Noorderlicht. Prachtig!
  5. Thaomy:
    6 oktober 2025